Κριτική Herbalife – Κατάλληλο για Πρωταθλητές ή όχι;

Ένας άντρας με το όνομα Mark Hughes άρχισε κυριολεκτικά να πουλάει το πρώτο My Herbalife εγγραφη προϊόν αδυνατίσματος από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. εμπνεύστηκε από τις ανησυχίες της μητέρας του για απώλεια βάρους. Κατηγόρησε τον θάνατό της σε μια διατροφική διαταραχή λόγω μιας ανθυγιεινής και αφύσικης προσέγγισης απώλειας βάρους.

Εκείνες τις μέρες, οι παλιές τεχνικές του Διαδικτυακού Μάρκετινγκ λειτουργούσαν αρκετά καλά και, βασικά, από στόμα σε στόμα και τη συναρπαστική φράση της εταιρείας, “Lose Weight Now, Ask Me How”, η Herbalife αναπτύχθηκε σε μεγάλα ύψη μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της ύπαρξής της.

Στο παρελθόν, όπως και με πολλές εταιρείες, η Herbalife είχε το μερίδιο της διαμάχης. Ωστόσο, τα προϊόντα και η εταιρεία έδειχναν πάντα να επικρατούν. Σήμερα, η Herbalife είναι παγκοσμίως γνωστή με τα προϊόντα της και με τις επιχειρηματικές της ευκαιρίες.

Η Herbalife χρηματοδοτεί επίσης μια σειρά οργανισμών. Ο ιδρυτής, Mark Hughes ξεκίνησε το Herbalife Family Foundation το 1994. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει υγιεινή διατροφή σε λιγότερο τυχερά παιδιά. Η εταιρεία χορηγεί επίσης μια σειρά από αθλητικές ομάδες και αθλητές. Έχουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από συμπληρώματα, ροφήματα πρωτεΐνης, διατροφικά είδη μέχρι προσωπική φροντίδα.

Τα μειονεκτήματα της Herbalife ήταν πολλοί από τους ισχυρισμούς που επισημάνθηκαν στην εταιρεία, οι οποίοι περιελάμβαναν την απαγόρευση ορισμένων συστατικών στα προϊόντα της από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Επιπλέον, η επιχειρηματική ευκαιρία έχει περιγραφεί ως “, ουσιαστικά η λειτουργία ενός συστήματος πυραμίδας”. Αυτές οι κατηγορίες ήταν εικασίες, ωστόσο, αντιμετωπίστηκαν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top